Så bygger arbetsgivare starka varumärken


Webinar med hälsoföretaget ActiWay

I webinariet samlar Anna Dyhre och Hieronymus Rony Lutz sina tankar kring hur medarbetarnas hälsa bygger starkare varumärken. Webinaret riktar sig till dig som jobbar inom HR, hälsa och kommunikation.

Medskick från webinariet:

  • 10 medskick från Sveriges kanske hetaste employer branding-bok.
  • Konkreta tips för hur ni stärker ert arbetsgivarvarumärke.
  • Varför hälsa är centralt i en modern HR-strategi.
  • Hur era medarbetares hälsa påverkar er affär.
  • Hälsa som framgångsnyckel.
  • Hur du kan attrahera fler talanger.

placeholder

Anna Dyhre

Anna Dyhre är Senior Advisor åt Coreworkers och en uppskattad rådgivare, föreläsare och författare inom employer branding. Anna arbetar med att fånga in och förstå vad som driver och attraherar talanger världen över, och har över 15 års erfarenhet på området.

placeholder

Hieronymus Rony Lutz

Hieronymus Rony Lutz, Sr. copywriter och employer branding-conceptualizer på Universum Brand Evolution + juryordförande i Magnet Awards (SM i employer branding). Medgrundare till emplpyer branding-byråerna Coreworkers och Stardust Communication och prisbelönt för arbetet med advokatbyrån MSA:s arbetsgivarkommunikation. Aktuell med boken: "Employer Branding – så bygger arbetsgivare starka varumärken."

placeholder

Niclas Jernberg, VD ActiWay

Niclas har varit VD på det digitala hälsoföretaget ActWay sedan 2014. Niclas har lång erfarenhet som rådgivare inom HR och employer branding, bl.a. som VD på rekryteringsföretaget Hammer & Hanborg och Europachef på Universum. Under Niclas ledning har ActiWay genomfört en omfattande digitalisering och tredubblat sin användarbas till över 300 000 svenska medarbetare. 

placeholder

Tommie Cau, HR-rådgivare

Tommie har arbetat med employer branding-frågor i över 12 år – som konsult, entreprenör och affärsutvecklare. Tommie har arbetat som vice VD på omdömestjänsten Careereye, landschef på Universum och seniorkonsult på Hallvarsson & Halvarssons digitalbyrå Comprend. När webinaret hölls var Tommie tillförordnad marknadschef på ActiWay. Tommie är idag HR-rådgivare och en aktiv föreläsare.

placeholder

ActiWay är ett digitalt hälsoföretag som erbjuder marknadens smidigaste betalning, administration och uppföljning av hälsoförmåner. Det unika systemet är inte bara en bank för hälsoförmåner, utan förenklar även uppföljning av privat sjukvård och friskvård för arbetsgivare. Med ActiWays modell aktiveras fler medarbetare till ett friskare liv, och kan då bidra till en framgångsrik organisation.